Midnight

#branding #content #landing page #video
A magyarországi székhellyel rendelkező vízkezelő szakcég, az Euro-Clear Kft. gondolt egy merészet és elhatározta, hogy piacra dob egy új generációs vízlágyító készüléket, mely a korábbi berendezések legnagyobb erényeit egyesíti a XXI.század elvárásaival. A termék adott volt, a történet azonban ekkor még hiányzott…

A természet és a technológia harmóniája

A vízlágyító berendezés minőségéhez méltó reklámvideó leforgatása , mely a természetközeliség mellett a Midnight vízlágyító berendezés eleganciáját és kiemelkedő munkabírását is képes jelképezni.

VIDEO

Videó lejátszása

Letisztult éjfekete külső és előremutató belső

A piacon kapható egyik legmagasabb felszereltségű vízlágyító megalkotásával szinte elvárás volt, hogy a belső mellett külseje is kitűnjön a hasonló termékek közül. Így kapott ez a berendezés egy gyönyörű, éjfekete színt, melyet a titokzatosság és kifinomultság ihletett.

PHOTO
SHOOTING

Az éjfél - a változás órája

Az új termék megszületése során a névválasztás kiemelt szerepet kapott. Olyan megnevezést kellett találni, mely exkluzív, könnyen megjegyezhető, bizonyos mértékben közismert és összhangban van a termék külsejével és küldetésével. Pár órányi ötletelés után így esett a választás a Midnightmegnevezésre, mely magyarul éjfélt jelent. A midnight név egyszerre utal az éjfél gyengéd és nyugtató hatására, egy új kezdetére és a megbízhatóságra, erőre, valamint hatékonyságra.

LOGO

Elegancia - a közösségi csatornákon is

Egy ilyen termék esetében az eleganciának és korszerűségnek a közösségi csatornákon is vissza kell köszönnie. A kiemelkedő funkciók hangsúlyozása a történetekben, bejegyzésekben és rövid reels videókban szintén fontos tényező volt.

SOCIAL

references-euro-clear-midnight-social-img-01
references-euro-clear-midnight-social-mockup
references-euro-clear-midnight-social-img-02

Az offline világban is látható

Az online világban való megjelenés mellett a B2B szektor megköveteli, hogy a klasszikus, nyomtatott formában is látható legyen a termék. Magyar, szlovák és angol nyelven elérhető brosúrák, névjegykártyák és egyéb, Midnight-tal kapcsolatos nyomtatott kiadványt hoztunk létre.

PRINT

Megosztás

Ha felkeltettük érdeklődését,
küldjön nekünk üzenetet!