Online
marketing
(PPC)

Növekedési pályára állítjuk projektjét vagy vállalkozását jól bevált online marketing eszközeinkkel. PPC kampány- és hirdetéskezelés Google Ads, Facebook, Instagram és árösszehasonlító hálózatokon, minősített szakértőinkkel.

Google hirdetések
és kampányok
kezelése

Uralja Ön a Google legjobb pozícióit!

Lendítse fel forgalmát a legnépszerűbb PPC rendszer, a Google Ads (régebbi nevén Google AdWords) szolgáltatásaival!

Legyen szem előtt! Szerezze meg a Google keresési oldal legjobb pozícióit és telepedjen le hosszú távra a Google kereső kampányaival!

Szólítsa meg potenciális vásárlóit különböző weboldalakon, YouTube videókban, Gmail fiókokban, vagy mobilalkalmazások hirdetési felületein!

Tegye láthatóvá termékeit a Google Shopping összehasonlító vásárlási szolgáltatásával, mely célzottan a webshopok eladásait segíti. A hirdetések vizuális formában, a termék nevének, képének és árának feltüntetésével jelennek meg.

Szakmai tudás, melyet a Google is elismer

A 22MEDIA hivatalos Google Partner ügynökség

Ügynökségünk Google Partner jelvénnyel rendelkezik, mely a hivatalos partnerkapcsolat mellett a minőségi és kiemelkedő szakmai tudás bizonyítéka is.

A Google Partner jelvény mellett csapatunk tagjai egyéni Google tanúsítványokkal is rendelkeznek, melyeket hozzáértésükkel és jártasságukkal érdemeltek ki a Google tanfolyamain.

Facebook és Instagram hirdetések és kampányok kezelése

A Facebook és Instagram fizetett hirdetései a Google Ads-hoz hasonlóan ugyancsak a PPC mintát követik. Szinte végtelen célzási lehetőségeivel akár hajszálpontosan meghatározhatjuk célközönségünket, akiknek aztán a megfelelő tartalmat jeleníthetjük meg.

Nem elég rátalálni célközönségére, meg is kell őket tartani! Tartalomkészítésben csakugyan otthonosan mozgunk, melynek bizonyítéka számos ügyfelünk, akik megbíztak minket közösségi csatornákra készített tartalmak, blogok, vagy hírlevelek megírásával.

Facebook hirdetés

Hirdetési formátumok kimeríthetetlen változatai, mely minden vállalkozás számára kínál hozzá passzolót. Ösztönözze korábbi látogatóit a visszatérésre, vagy szólítsa meg releváns közönségének eddig el nem ért felhasználóit.

Instagram hirdetés

Figyelemfelkeltő álló- és mozgóképes hirdetések és dinamikusan változó termékek jellemzik leginkább az Instagram hirdetéseket. Emelkedjen ki az átlagból!

Árösszehasonlító oldalak hirdetéskezelése

Az árösszehasonlító oldalak kényelmes megoldást biztosítanak a felhasználók számára. Használatukkal ugyanis nem kell tucatnyi webáruházat végignéznünk ahhoz, hogy egy adott terméket a legalacsonyabb áron találjunk meg.

A legtöbb árukereső és árösszehasonlító oldalak manuális kezelése azonban jelentős szakértelmet, hozzáértést és nem utolsó sorban befektetett időt igényelnek az optimális működés érdekében. A licitek beállítása mellett az egyes termékeket, valamint magát a termékek forrásául szolgáló adathalmazt (feedet) is optimalizálni kell.

PPC kampány előnyei

A PPC kampányok legnagyobb előnye az azonnali, valós időben történő mérhetőség, a kontrollálhatóság, az átláthatóság és a gyors reagálásra való lehetőség. Emellett egy-egy jól beállított kampánynál minimálisra csökkenthető az a pénzmennyiség, melyet nem a célközönségünk elérésére költünk. Ezzel szemben viszont egy rosszul beállított kampány csak nyeli a pénzt anélkül, hogy eredményt hozna – nem beszélve az elpazarolt időről is. Ezért érdemes tehát egy profi csapatra bízni a kampányok kezelését.

Mérhetőség

Pontos célzás

Átláthatóság

Gyors reagálás

Kontrolálhatóság

Ügyfeleink

Akik már meggyőződtek szakértelmünkről