Corplex

#animation #foto #social media #webdesign
Olykor a nagy, nemzetközi cégeknek is szükségük van arra, hogy új irányt vegyenek. Így volt ezzel a Corplex is, mely üreges polikarbonát lemezek gyártásával foglalkozik és az azokból készült termékek a világ minden szegletében megtalálhatók. Több formában is segítettük őket, miközben a kommunikáció és a végeredmény is angol nyelven valósult meg.

Modern weboldal

A magyar, szlovák és angol nyelven is elérhető weboldal a kiállításokról, újdonságokról és közelgő eseményekről is értesíti a látogatókat. A külön szekciókra való tagolás nem csupán átláthatóságot kölcsönös, de fenntartja a figyelmet is. A weboldalt gazdagítják a szintén műhelyünkben készült képek és videók.

Photoshooting

Az ügyfél igényeinek szem előtt tartásával készült termékfotózás végeredménye a weboldalon, a közösségi csatornákon, a belső kiadványokon, valamint az online és offline grafikai anyagokon is tetten érhető.

Social

B&B kommunikációja során a Corplex a LinkedIn csatornát részesíti előnyben. Ennek okán rendszeresen készítünk grafikai és szöveges tartalmat angol nyelven az említett csatornára.

Animáció

Otthonosan mozgunk a 2D animációk területén is, aminek köszönhetően megfelelően sikerült vizualizálnunk a visszaváltható csomagolással kapcsolatos legnagyobb előnyöket.

Videó lejátszása

Megosztás

Ha felkeltettük érdeklődését,
küldjön nekünk üzenetet!