Tartalommarketing

Ha sikerült megtalálnia és megszólítania célközönségének tagjait, a munka oroszlánrészét már maga mögött tudhatja! Azonban legalább annyira fontos a kiépített közönség megtartása is, melyhez kreatív közösségi médiás tartalmak, blogok, weboldalak és hírlevelek nyújtják a legnagyobb segítséget. Minőségi tartalommal ráadásul szakmai tudását is megfelelő módon tudja prezentálni az egyes csatornákon.

Építsen közösséget, majd alakítsa őket vásárlókká!

Megannyi kommunikációs csatorna, melyeken keresztül megszólíthatja jövendőbeli vásárlóit. Ezek azonban nem csupán rendszeres, de figyelemfelkeltő tartalmat is igényelnek. Itt jövünk mi és a tartalommarketing a képbe!

Tartalommarketing eszközeink, melyekkel népszerűsítjük vállalkozását a vásárlók körében:

SEO stratégia és szövegírás

PR cikkek

Izgalmas tartalom Facebook, Instagram és TikTok fiókján

Hírlevelek

Jól megírt szövegek a weboldalra

Blogbejegyzések

Figyelemfelkeltő képes és videós tartalmak

SEO stratégia
és SEO szövegek

A SEO magyarul keresőoptimalizálást jelent. Lényege, hogy olyan szövegekkel töltsük fel a weboldalt, amik aztán a keresőoldalak első helyeire repítik azt. A SEO stratégia felállítása során számos olyan, sok évnyi tapasztalat alapján felállított szempontokat kell szem előtt tartani, melyek a különböző keresők, így például a Google algoritmusa számára is kedvezők. A SEO tényezőket alapvetően két csoportra, On-Page és Off-Page SEO-ra oszthatjuk fel.

Minőségi tartalom
a weben, multimédia és blogbejegyzések

On-page tartalom alatt azt értjük, ami a felhasználót az oldalra vonzza, ezért fontos, hogy releváns legyen és minőséget is képviseljen. Fontos a megfelelő szavak használata, ezért munkánk elemi részét képezi a kulcsszóelemzés, mely a tartalom összeállítása során nyújt segítséget. Jól kiválasztott termékleírások, nevek, hivatkozások, csábító vizuális elemek, reszponzív design és ezek egésze felelős mindazért, hogy az egyszerű felhasználókból visszatérő látogatók legyenek.

A blogbejegyzések megírása és közzététele szintén nagyot lendít weboldala minőségén, hiszen a rangsorolásban nagy szerepet játszó hivatkozások és kulcsszavak elhelyezése mellett rendkívül hasznos információkat tartalmaz a látogatók számára.

Natív hirdetések

A minőségi tartalom létrehozása során fontos, hogy domainünk autoritását kívülről is építsük. Erre szolgálnak a célzott linkek használata a natív bejegyzések vagy blogbejegyzések segítségével. Minél mérvadóbb weboldal hivatkozik az Ön szolgáltatásaira, az annál kedvezőbb weboldala számára.

Vegye fel a kapcsolatot célközönségévelés
építsen ki erős márkaidentitást!