WordPress webek
és e-kereskedelem

Kedvezzen vásárlóinak a lehető legjobb felhasználói élménnyel, és biztosítson be általa egy állandó ügyfélkört. A céges weboldalak és jól felépített webshopok segítenek abban, hogy vállalkozása a helyes úton haladjon tovább! Modern weboldalát vagy webshopját nem csupán Ön, de vásárlói is értékelni fogják.

A 21. század kényelme az átlátható és reszponzív weboldalakra is kiterjed. Ezért otthonosan mozgunk a WordPress weboldalak és a WordPress alapú WooCommerce webshopok létrehozásának területén. Azonban minél tovább, annál többen fordulnak a Shoptet rendszerekhez is, mely szintén szakterületünknek számít.

Céges weboldalak

A céges weboldal jelenléte az egyik legfontosabb online marketingeszköz, ezért ügyfeleink weboldalait és főoldalait a vállalkozásuk szellemiségében hozzuk létre. Emellett arra is törekedünk, hogy a cég egyfajta kirakata is legyen a weboldal, mely a könnyű és gyors eligazodást segíti, így a látogatók gyorsan megtalálhatják a számukra fontos információkat. Ügynökségünk a WordPress tartalomkezelő rendszerére szakosodott.

WordPress weboldalak készítése

A WordPress egy online szerkesztő rendszer, melyet bárki használhat. Segítségével könnyedén és gyorsan állíthatunk be weboldalakat, ráadásul a fontosabb részek szerkesztéséhez szinte semmilyen tapasztalat sem szükséges, így bárki könnyedén megtanulhatja azokat kezelni. Ideális eszköz vállalati weboldalakhoz, de vezető szerepet tölt be az e-kereskedelem és egyéb egyedi weboldalak területén is.

A WordPress weboldalak előnyei:

A WordPress weboldalak megalkotása során egyéb marketing és SEO szabályokat is szem előtt tartunk, melyek az oldal hatékonyságára és mérhetőségére is kedvező hatással vannak. Részünkről ez saját szövegekkel, designnal, perszonalizációval, valamint olyan mérhető és értékes funkciók hozzáadásával társul, mint például a hírlevélre történő feliratkozás, alkalmazás letöltése és kapcsolatfelvételi űrlap elküldése, valamint a marketing és PPC eszközök (Google Ads, Facebook Ads, Facebook pixel) összekapcsolásával.

 • attraktív kinézet
 • könnyen hozzáadható egyedi tartalom
 • gyors elkészítés és egyszerű szerkesztés
 • számtalan lehetőség és könnyen integrálható megoldások
 • felhasználási módok széles választéka

Ha modern és mutatóscéges weboldalra van szüksége,
keressen fel minket!

Egyedi webshop, az Ön elképzeléseihez viszonyulva

WordPress

A WordPress weboldalak bővítménye, mellyel bármelyik WordPress oldal webshoppá alakítható, a WooCommerce. Népszerűségét elsősorban egyszerűségének köszönheti. A WooCommerce webshop motorral ellátott weboldalak szabadon testreszabhatók, hiszen számtalan lehetőség áll a felhasználók rendelkezésére. A WooCommerce könnyen bővíthető fizetési módokkal is, mint például a kártyával történő fizetés, PayPal, Google vagy Apple Pay, GPWebpac, Stripe. A Közép-Európában használt valamennyi fizetési módok mellett azonban a szállítási lehetőségek (futárszolgáltatás, átvételi pontok), számlázási rendszerek és a raktárkészlet adatainak feltöltése is könnyen megvalósítható.

A WooCommerce bővítménnyel rendelkező internetes áruházak előnyei:

 • egyedileg testreszabható
 • egyszerű kezelés
 • lehetőség a legkülönfélébb termékek árusítására (ajándékutalványok, szállásfoglalás, termékek letöltése)
 • különböző személyre szabott funkciók hozzáadása
 • könnyű összekapcsolás marketing rendszerekkel

Webshopok létrehozása
és kezelése

Az e-kereskedelem az egyik leggyorsabban fejlődő iparág és egyre nagyobb teret hódít világszerte. Szlovákiában sincs ez másképp: a szlovák webshopok bevétele évről évre dinamikusan növekedik. Azok a vállalkozások, akik viszont nem tartják a lépést a legújabb trendekkel, könnyen lemaradhatnak és úgy érezhetik, peremre szorultak.

Indítsa el webshopját
(szinte) rögtön!

Shoptet

A könnyű és intuitív kezelhetőséggel rendelkező Shoptet bérelhető webshopokat kínál magyar, szlovák és cseh piacon. Immár több tízezer aktív webshoppal segíti a vállalkozások működését. Továbbá pénztárgép-rendszert is kínál, mely lehetővé teszi az online és offline értékesítések összehangolását, valamint a GDPR előírásaira is készen áll.

Shoptet webshopok előnyei:

 • gyors létrehozás
 • egyszerű kezelés
 • sablonok széles választéka
 • egyszerűen összekapcsolható a marketing rendszerekkel
 • különböző előfizetési lehetőségek

Digitális ügynökségünk azon kiemelkedő szlovákiai szakemberek csoportjába tartozik, akik ügyfeleik internetes eladással összefüggő valamennyi problémáival kapcsolatban segítő kezet nyújt. Profi hozzáállásunkat bizonyítja Shoptet partner tanúsítványunk is.

Ha szeretné, hogy vállalkozása talpon maradjon a kihívásokkal teli online világban, elengedhetetlen, hogy beépüljön az internetezés mindennapjaiba és a vásárlók tudatába. Erre szolgálnak online marketing eszközeink és a tartalommarketing különböző csatornái.

Forduljon szakemberekhez,
akik végigvezetik Önt a siker útján

Számos, ma is aktív weboldal és webshoplétrehozása kötődik cégünkhöz.

Ha felkeltettük érdeklődését,
küldjön nekünk üzenetet!