Kidea

#animation #graphics #webdesign
A gyermekek nem csupán a való világban, de az online térben is ki vannak téve a veszélyeknek, elsősorban a róluk készült és internetre feltöltött fényképek miatt. Minél több dolog elérhető egy gyermekről az interneten, annál nagyobb a fenyegetettség, hogy illetéktelen kezekbe kerül. A megoldással a Kidea magyar vállalkozás állt elő, akik egy biztonságos applikációt hoztak létre. Az alkalmazás a szülők és oktatási intézmények közötti kommunikációra szolgál.

Kidea weboldal

A Kidea segítségével a tanárok és szülők egy egyszerűen használható, kifejezetten erre a célra létrehozott zárt felületen keresztül tudnak kommunikálni. A Kidea applikáció kompatibilis a GDPR-ral is. A feltöltött tartalom nem elérhető harmadik felek számára és nem lehet felhasználni kereskedelmi célokra. Az alkalmazás ezen előnyeit egy színes, ám átlátható weboldallal prezentáltuk.

Motion graphic video

Mennyire egyszerű az applikáció használata és milyen előnyöket hordoz? Bemutatjuk a demo videóban, mely figyelemfelkeltő elemekkel és hasznos információkkal van tele.

Videó lejátszása

Megosztás

Ha felkeltettük érdeklődését,
küldjön nekünk üzenetet!