CEVA Logistics

Timeline: 2020-tól

CEVA Logistics

A piac egyik legmeghatározóbb szereplője

A franciaországi székhelyű CEVA Logistics egy globális logisztikai vállalat a fuvarkezelés és a szerződéses logisztika területén. Fejlett nemzetközi hálózata átszövi az egész világot: 160 országban és több mint 800 helyen van jelen, köztük immár a szlovákiai Egyházkarcsán is. A CEVA Logistics vállalat többek között hivatalos partnere a Scuderia Ferrari F1-es csapatának, valamint a 25 európai országban megtalálható About You webáruháznak.

CEVA BlueRed 1
ceva post fb 1

Segítség 2 500 új munkavállaló toborzásához

A CEVA Logistics munkatársai egy nem mindennapi felkéréssel kerestek meg minket: cégük bővítése nyomán 2 500 új munkavállalóra van szükségük, akik az egyik legfelkapottabb divatáruházzal, az About You-val dolgozhatnak napi szinten. Ügynökségünk ennek elérése érdekében a fizetett PPC kampányokat eredményesen tudta ötvözni a brandépítő organikus bejegyzésekkel a Facebook csatornán. Egy minden tekintetben korszerű, XXI. századi kampánystruktúra lett együttműködésünk eredménye.  

Kétnyelvűség, egy régióért

Mivel a szlovákiai CEVA Logistics elsősorban a dél-szlovákiai régiót, azon belül is Egyházkarcsa vonzáskörzetét szerette volna megcélozni, a kétnyelvűség sarkalatos pont volt a marketingkommunikáció során. A magyar és szlovák nyelven történő tájékoztatás nem csupán az online csatornákon, de a nyomtatott kiadványokon, bilboardokon és egyéb offline anyagokon is megfigyelhető, melyeket csakugyan ügynökségünk készített a CEVA számára. 

100x200 rollup ingram mockup 1
ceva billboard mockup ref 1
ceva bus ref 1