Euro-Clear

#content #eshop #graphics #ppc #social media #web
A 2007-ben alakult, 100%-os magyar tulajdonban lévő vízkezelő szakcég, az Euro-Clear Kft. ipari és lakossági vízkezelő berendezések gyártásával és nagykereskedelmével foglalkozik. Bár a cég termékei Magyarországon túl Európa jelentős részén is megtalálhatók, vállalati stratégiájuk miatt a végső felhasználók körében korántsem volt annyira ismerősen csengő a cég neve, hiszen az Euro-Clear Kft. fő piacának a viszonteladók és partnerek számítanak.

Közelebb hozni a márkát a végső felhasználókhoz

Annak érdekében, hogy a végső felhasználók is jobban megismerkedhessenek az Euro-Clear Kft. termékei által biztosított előnyökkel, szükség volt egy új, felhasználóbarát weboldal létrehozására. A vállalat munkatársainak közreműködésével alkottuk meg azokat a szövegeket, melyek az egyszerű felhasználó számára is érthető formában mutatják be a vízlágyítás előnyeit és a berendezések működését. Később pedig egy webshop résszel is kibővült az Euro-Clear weboldal, melyen keresztül máshol nem kapható készülékeket is vásárolhatnak a felhasználók.

Reklámvideó, mely akár a fő műsoridőben is megállja a helyét

A végső felhasználók megszólítása volt az elsődleges cél annak a reklámvideónak a létrehozása során, mely hivatásos színészek főszereplésével készült. Ügynökségünk az alapötlet és a forgatókönyv megírása mellett a forgatást és a vágást is vállalta. Reklamné spoty sú vyhľadávaným spôsobom pre inzerciu, najmä ak ide o hlavný vysielací čas.A profi szereplőkkel és munkatársakkal közösen készített reklámvideó nem csupán YouTube hirdetésként használható, de TV-reklámként is megállja a helyét.

VIDEO

Videó lejátszása

A brand videó mellett készült magyarázó videó is, mely az Euro-Clear vízlágyító berendezések beüzemelésének lépéseit mutatja be közérthető formában.

Videó lejátszása

Automatizált marketingstratégia az elköteleződés erősítéséért

Tekintve, hogy a vízlágyítók egy olyan termékcsoportot alkotnak, mely nem csupán drágább, de a működésének és előnyeinek megértéséhez bizonyos fokú jártasság szükséges, az értékesítési útvonal is jellemzően sokkal hosszabb időt ölel fel. Ennek érdekében létrehoztunk egy marketing automatizációs stratégiát, melynek alapjául a blogok és hírlevelek szolgálnak és hónapokon keresztül látja el releváns információval a felhasználót, hogy a számára legideálisabb megoldást tudja választani.

Megosztás

Ha felkeltettük érdeklődését,
küldjön nekünk üzenetet!