Euro-Clear

Timeline: 2020-tól

A folyamatos fejlődés és a portfólió bővítése egyik fő mozgatórugónk, ezért képesek vagyunk átérezni azon partnereink helyzetét, akik új kihívásokat keresnek tevékenységükben. Az Euro-Clear vállalkozás Magyarország egyik vezető cége a vízlágyítók területén, termékeit azonban főként a viszonteladók ismerték és a végső felhasználóhoz ritkán jutott csak el a cég létezésének híre.

euro clear ref 1 1

Portfólió bővítése a végső felhasználóval történő kapcsolatba kerülés céljából

Az Euro-Clear vállalkozás azzal kereste meg ügynökségünket, hogy az évek során sikeresen működő B2B vállalkozási forma után szeretnének nyitni a B2C szektor felé. Ennek apropóján alkottuk meg a közelmúltban webshoppal is kibővült modern weboldalukat, melyhez egyedi design, PPC kampányok, hírlevelek is társulnak, míg copywritereink és grafikusunk kezei alól kreatív bejegyzések, illetve hasznos blogbejegyzések kerülnek ki.

euroclear referencia post 1
euroclear referencia web 1
euroclear ref katalog 1

Print

A márkaépítés és az ügyfelekkel történő profi kommunikáció érdekében a vállalkozásnak a nyomtatott anyagok területén is szüksége volt segítségre. Névjegykártyák, brosúrák, showroomok – az Euro-Clear márka partnerei vagyunk a marketing valamennyi területén.

euroclear ref identity2 1 1

Modern brand video, ami a főműsoridőben is megállja a helyét

A vásárlókhoz az olyan, mára hagyományossá vált médiumokon keresztül is el lehet jutni, mint például a televíziócsatornák. A reklámvideók kedvelt hirdetési eszköznek számítanak, pláne, ha főműsoridőről van szó. Ezért készítettünk el egy reklámszpotot, ami a YouTube-on és a televízióban is megállja a helyét.