Vadas

#branding #graphics #ppc #web
A tökéletesen pihentető üdülésért nem kell átlépni Szlovákia határait. Wellness, szállás, vízi világ, nyáron pedig aquapark – többek között ezt kínálja a párkányi Vadaš Thermal Resort. A komplex üdülőhely 2018-ban egy teljes rebrandingen ment keresztül, melyből digitális ügynökségünk is kivette részét.

Branding és weboldal

Dél-Szlovákia egyik legkedveltebb aquaparkja és thermal üdülőhelye különböző szálláslehetőségeket kínál hotelszobák, apartmanok és kemping formájában, továbbá komplett felszereltségű wellnesst és aquaparkot a maga 8 medencéjével és 6 csúszdájával. Egy ilyen komplex termék megkívánja az egyedi brandet és az egyedi külsőt, mely első pillantásra megkülönbözteti a konkurenciától. Ügynökségünk ezért a logo, a weboldal, az offline anyagok, billboardok elkészítését is vállalta.

Online megjelenés

Az online térben való jelenlét elengedhetetlen minden vállalkozás számára és nincs ez máshogy a Vadaš Thermal Resort esetében sem. A megfelelő megjelenés érdekében grafikai anyagokat készítettünk a Meta Ads és Google Ads felületére is.

Video

Reklámvideó formájában bemutatni az aquaparkot nem csupán szórakoztató és hálás feladat volt, de a végeredmény számtalan helyen visszaköszönt, mint például az online reklámokban, közösségi csatornákon, YouTube-on, valamint a párkányi turisztikai információs központban.

Videó lejátszása