KombiBike

Timeline: 2021

A KOMBIbike Európa legnagyobb határon átnyúló kerékpárkölcsönző rendszere. Állomásai Szlovákiában és Magyarországon is megtalálhatók, a mi feladatunk pedig az volt, hogy egy komplex marketing hálózatot építsünk a projekt mögé.

kombibike17 1 1
kombibike billboard mockup1

Print

Az egyik alapvető igény offline promóciós anyagok, mint például billboardok, flyerek és különböző plakátok létrehozására irányult, melyeken az általunk készített logó is helyet kapott.

trifold mockup 1 1

Fotó

A promóciós anyagok részét képezték az attraktív fényképek, amik szintén ügynökségünk égisze alatt valósultak meg. Érdekesség, hogy a modellek között ügynökségünk tagjai is felbukkannak. 😛

kombibike45 1 1
kombibike51 2 1
kombibike47 1 1

Videó

Két különböző videóanyag is napvilágot látott. Az egyik egy reklámvideó, ami a KOMBIbike legnagyobb különlegességét mutatja be, miszerint a Duna mindkét oldalának szépségei felfedezhetők. A másik videó a kerékpárok kölcsönzésével és használatával kapcsolatos tudnivalókat foglalja össze. Ez utóbbi magyar, szlovák és angol nyelven is elérhető.

Közösségi hálózat

Az összes kommunikációs csatorna kihasználása érdekében a Facebook és Instagram kínálta lehetőségeket is bevetettük, melynek részeként csapatunk a kreatív tartalom létrehozását, valamint az egyes bejegyzések kiemelését is vállalta.