Euro-Clear

#content #eshop #graphics #ppc #social media #web
A 2007-ben alakult, 100%-os magyar tulajdonban lévő vízkezelő szakcég, az Euro-Clear Kft. ipari és lakossági vízkezelő berendezések gyártásával és nagykereskedelmével foglalkozik. Bár a cég termékei Magyarországon túl Európa jelentős részén is megtalálhatók, vállalati stratégiájuk miatt a végső felhasználók körében korántsem volt annyira ismerősen csengő a cég neve, hiszen az Euro-Clear Kft. fő piacának a viszonteladók és partnerek számítanak.

Obohatenie portfólia o kontakt s konečným kupujúcim

Firma Euro-clear oslovila našu agentúru so žiadosťou o rozšírenie pôsobenia aj o oblasť business to customer, vďaka čomu budú môcť rozšíriť svoju klientelu. Pri tejto príležitosti im naša agentúra vytvorila modernú webovú stránku vrátane e-shopu, dizajn manuál, vytvorila a nastavila PPC kampane, newslettre a spod rúk našich copywriterov a grafikov vychádzajú aj kreatívne príspevky na sociálne siete a náučné blogové témy.

Moderné brand video, ktoré obstojí aj v hlavnom vysielacom čase

Dostať sa do povedomia kupujúcich sa dá aj prostredníctvom tradičných mediálnych kanálov, akým je napríklad aj televízia. Reklamné spoty sú vyhľadávaným spôsobom pre inzerciu, najmä ak ide o hlavný vysielací čas. 

VIDEO

Prehrať video

Pre tieto účely sme vyhotovili reklamný spot, ktorý obstojí ako v online svete Youtube, tak aj v televíznom vysielaní.

Prehrať video

Automatizált marketingstratégia
az elköteleződés erősítéséért

Tekintve, hogy a vízlágyítók egy olyan termékcsoportot alkotnak, mely nem csupán drágább, de a működésének és előnyeinek megértéséhez bizonyos fokú jártasság szükséges, az értékesítési útvonal is jellemzően sokkal hosszabb időt ölel fel. Ennek érdekében létrehoztunk egy marketing automatizációs stratégiát, melynek alapjául a blogok és hírlevelek szolgálnak és hónapokon keresztül látja el releváns információval a felhasználót, hogy a számára legideálisabb megoldást tudja választani.

Zdielať

Ak sme Vás oslovili,
tak nám smelo zanechajte správu!