Motion Graphics
és Animáció

Keltsd életre brandedet és ragadd meg a figyelmet
már az első pillanattól kezdve!
Korszerű megoldásokat tartalmazó 2D és motion graphics videók: melyben tényleg bármi lehetséges!

Videó, a figyelem megragadásának a kulcsa

A korszerű, figyelemfelkeltő videók elengedhetetlenek a sikeres marketinghez. Már nem elég egy-egy képpel megerősíteni a terméket, hiszen a mozgókép sokkal szorosabb elköteleződést tud kialakítani a nézőben. Mivel a közönség többféle platformon érhető el…
olyan videós tartalmakra van szükség, melyek hatékonyan működnek
az említett csatornákon.

Profi reklámvideók, bármilyen célra

A brand építését, a tájékoztatást vagy az értékesítés fellendítését célzó reklámvideók nagy szereppel bírnak az online térben.

Az ún. motion graphics videók kiváló lehetőséget biztosítanak márkádnak, hogy rövid, vagy akár hosszú időtartamú, látványos videókkal népszerűsítsd a brandedet. A mutatós és elegáns megjelenés mellett a motion graphics videók nem csak könnyen megoszthatók és variálhatók, de idő- és költséghatékonyak is.

  • Figyelemfelkeltő, elegáns
  • Könnyen megosztható
  • Variálható
  • idő- és költséghatékony

Élőszereplős videó
stábbal, tokkal, vonóval

Animációk mellett élőszereplős videókat is készítünk professzionális színészekkel és több fős stábbal. Korszerű stúdiónk lehetővé teszi bármilyen beltéri reklámvideó vagy termékbemutató elkészítését, akár több nyelven is. A felvételtől a narráción át a végső vágásig teljeskörű szolgáltatást nyújtunk, garantálva a profi végeredményt.