Vadaš

#branding #graphics #ppc #web
Pre dokonalý relax počas dovolenky netreba ísť za hranice Slovenska. Wellness, ubytovanie, vodný svet a počas leta aj aquapark v exteriéri ponúka Vadaš Thermal Resort Štúrovo. Komplexný thermal resort prešiel v roku 2018 rebrandingom, čoho súčasťou bola aj naša digitálna agentúra 22MEDIA.

Branding a webstránka

Jeden z najobľúbenejších aquaparkov a thermal resortov na južnom Slovensku ponúka vo svojom portfóliu možnosť ubytovania v hoteli, apartmánoch alebo v kempingoch, užívania si relaxu vo wellness centre alebo zábavu v aquaparku s 8 bazénmi a 6 tobogánmi. Takýto komplexný produkt si vyžaduje kompletný branding s jedinečným vizuálom, ktorý ho hravo odlíši od konkurencie, zároveň obsahuje všetky ponúkané služby jedinečným spôsobom. Pre tento účel vyhotovila naša digitálna agentúra logo, web, offline materiály, billboard grafiky atd.

Online vizuál

Byť prítomný na online platformách je nevyhnutné pre každú firmu, inak to nie je ani v prípade Vadaš Thermal Resort Štúrovo. Pre správnu reprezentáciu sme vytvorili grafické materiály na sociálne siete, Meta Ads, Google Ads a web, ktoré budú v súlade s brandingom.

Video

Predstavenie aquaparku prostredníctvom videa bola nie len zábavná činnosť, ale konečný produkt našiel svoje uplatnenie v online reklamách, na sociálnych sieťach, na Youtube a v oblastnej kancelárii cestovného ruchu v Štúrove.

Prehrať video