Tartalommarketing

Ha sikerült megtalálnia és megszólítania célközönségének tagjait, a munka oroszlánrészét már maga mögött tudhatja! Azonban legalább annyira fontos a kiépített közönség megtartása is, melyhez kreatív közösségi médiás tartalmak, blogok, weboldalak és hírlevelek nyújtják a legnagyobb segítséget. Minőségi tartalommal ráadásul szakmai tudását is megfelelő módon tudja prezentálni az egyes csatornákon.

Építsen közösséget, majd alakítsa őket vásárlókká!

Megannyi kommunikációs csatorna, melyeken keresztül megszólíthatja jövendőbeli vásárlóit. Ezek azonban nem csupán rendszeres, de figyelemfelkeltő tartalmat is igényelnek. Itt jövünk mi és a tartalommarketing a képbe!

Tartalommarketing eszközeink, melyekkel népszerűsítjük vállalkozását a vásárlók körében:

SEO stratégia
és SEO szövegek

Ellipse 20

A SEO magyarul keresőoptimalizálást jelent, melynek lényege, hogy olyan szövegekkel töltsük fel a weboldalt, amik aztán a keresőoldalak első helyeire repítik azt. A SEO stratégia felállítása során számos olyan, sok évnyi tapasztalat alapján felállított szempontokat kell szem előtt tartani, melyek a különböző keresők, így például a Google algoritmusa számára is kedvezők. A SEO tényezőket alapvetően két csoportra, On-Page és Off-Page SEO-ra oszthatjuk fel.

Natív hirdetések

A minőségi tartalom létrehozása során fontos, hogy domainünk autoritását kívülről is építsük. Erre szolgálnak a célzott linkek használata a natív bejegyzések vagy blogbejegyzések segítségével. Minél mérvadóbb weboldal hivatkozik az Ön szolgáltatásaira, az annál kedvezőbb weboldala számára.

Minőségi tartalom a weben, multimédia és blogbejegyzések

On-page tartalom alatt azt értjük, ami a felhasználót az oldalra vonzza, ezért fontos, hogy releváns legyen és minőséget is képviseljen. Fontos a megfelelő szavak használata, ezért munkánk elemi részét képezi a kulcsszóelemzés, mely a tartalom összeállítása során nyújt segítséget. Jól kiválasztott termékleírások, nevek, hivatkozások, csábító vizuális elemek, reszponzív design és ezek egésze felelős mindazért, hogy az egyszerű felhasználókból visszatérő látogatók legyenek.

A blogbejegyzések megírása és közzététele szintén nagyot lendít weboldala minőségén, hiszen a rangsorolásban nagy szerepet játszó hivatkozások és kulcsszavak elhelyezése mellett rendkívül hasznos információkat tartalmaz a látogatók számára.

Ellipse 21

Vegye fel a kapcsolatot célközönségével
és építsen ki erős márkaidentitást!

Vegye fel a kapcsolatot célközönségével és építsen ki erős márkaidentitást!

Vector

Tartalommarketing Facebook és Instagram oldalakon

A közösségi oldalakra készített tartalomgyártás elsődleges célja, hogy megnövelje a weboldal látogatottságát, növelje a márkája iránti kötődést és állandó követőbázist, valamint lojális vásárlókört alakítson ki. A Facebook és Instagram bejegyzések találékonysággal, gyorsasággal, egyediséggel és vizuális elemekkel párosulnak. A közösségi média megjelenési formáit a közelmúltban szinte teljesen átalakította az egyik legújabb platform, a TikTok, míg az üzleti világban klasszikusnak számít a LinkedIn.

Frame

Hírlevél

E-mail listák alapján kiküldött e-mail üzenetek, melyeknek számos formája van, a tömeghírlevelektől a perszonalizált e-mail marketingig. Néhányan itt rögtön azokra a levelekre gondolnak, amik általában a spam mappában kötnek ki, miközben a jól megírt és összeállított hírlevelekre jelentős szerep hárul a vásárlókedv felélénkítése során.

A helyesen felállított és kialakított tartalommarketing-stratégia számos előnnyel jár:

Ellipse 21 1
  • építi a márka identitását
  • javítja a keresőmotorok általi helyezést (SEO)
  • növeli a weboldal látogatottságát
  • vásárlásra ösztönöz
  • információkat oszt meg a vásárlóval
  • újrafelhasználható tartalom
  • szakértelmet sugároz
Ellipse 22

Töltse meg kommunikációs csatornáit
egyedi és izgalmas tartalommal!

Töltse meg kommunikációs csatornáit egyedi és izgalmas tartalommal!

Ha gondolkodásmódunk és jártasságunk a tartalommarketing
területén elnyerte tetszését, keressen fel minket!