Zöld Komárom

Timeline: 2021

“A természetnek több látogatóra van szüksége!” – így hangzott a felszólítás Dél-Komárom városától, mely 2021-ben az emlékművek mellett a helyi flórát és faunát is szerette volna népszerűsíteni. Miután pedig az ezt megelőző, CAMARUM elnevezésű applikációnk elnyerte tetszésüket, ismét lehetőséget kaptunk, hogy egy komplex projektet hozzunk létre játék formájában.

zoldkomarom referencia3 1 1

A természeti örökségek megismerése sosem volt még ilyen szórakoztató!

A Zöld Komárom játék célja, hogy mintákat gyűjtsünk az utókornak a környék természeti örökségeiből. Hogyan? Az applikáció valós időben történő GPS helymeghatározást használ, aminek köszönhetően felfedezhetők az egyes helyszínek és virtuálisan összegyűjthetők az ott található minták. A rendkívül sokszínű kérdéssorban az egyszerű szöveges feladványok mellett fényképekkel vagy hanganyaggal ellátott kérdéseket is találhatunk, mely kicsik és nagyok számára is izgalmas szórakozást tartogat.

zoldkomarom referencia kep 1 1
zoldkomarom referencia1 1 1

Ügynökségünk az applikáció teljes kivitelezését vállalta, ami a grafikai és fényképes elemek elkészítését, a történet és kérdések összeállítását, valamint a technikai háttér megalkotását is magába foglalta.

zoldkomarom referencia4 1 1