MINT

Timeline: 2018

A bérelhető elektromos rollerek szlovákiai úttörőjeként jelent meg a MINT. Számos marketing eszközt bevetve alapoztunk meg annak, hogy a projekt a nagy nyilvánosság elé kerüljön és minél nagyobb körben elterjedjen.

mint ref 1 1
DSCF2450 1
mint ref 2 1

Web

Digitális ügynökségünk keze alól került ki egy komplett weboldal, designnal és fényképekkel. A dinamikus színek és a reszponzív design alapkövetelmény volt, emellett folyamatosan bővült az oldal fényképes és videós útmutatókkal. A weboldal teljes áttekintést nyújt az elérhető rollerekről, továbbá lehetőség van a rollerek kölcsönzéséhez szükséges applikáció letöltésére is.

APP STORE és GOOGLE PLAY SCREEN

A szolgáltatás és az applikáció bemutatása is a munkánk szerves részét képezte és minőségi prezentációt igényelt az egyes áruházakban. Éppen ezért különböző és egyedi felületet hoztunk létre a Google Play és az App Store áruházra, melyek attraktívan képviselik a szolgáltatást.

mint ref 3 1

Fényképek

Ügynökségünk szabad kezet kapott a modellek kiválasztásától a fényképek elkészítésén át az utómunkáig, melynek eredménye egy professzionális képanyag lett Pozsony utcáiról, ami a weboldal, különböző promóciós anyagok és a közösségi hálózatokon megjelenő tartalmak elkészítése során is felhasználásra került.

Xmint about 2
about main new
latino charger1
mint ref 4 1

Termékképek

A termékfotózás szintén nagy hangsúlyt kapott a promóciós anyagok és a weboldal tartalom létrehozása során. A fotózásra ráadásul saját stúdiónkban került sor.

Videó

A minőségi videóanyagok minden vállalkozás és termék szerves részét képezik. Miután pedig egy innovatív projektről van szó, nagy hangsúlyt kapott a termék valódi előnyeinek bemutatása. Ennek eredménye lett egy reklámvideó, valamint egy “lépésről lépésre” típusú videó, mely a kölcsönzés folyamatát hivatott bemutatni.