100kom

Timeline: 2020

Lehetőségünk volt a kerékpározás és a versenyzés szerelmeseinek is egy igazán különleges projekttel kedveskedni. A Komáromi százas egy egyedi instant kerékpártúra, amely lehetővé teszi, hogy az év bármelyik percében versenyre kelhessünk kerékpárunkra pattanva.

5 8257179

Web + web app

A klasszikus weboldalak és webshopok létrehozása számunkra gyerekjáték, az olyan weboldalak elkészítése, mely egyben applikációként is szolgálhat a kerékpártúrák alatt szintén nekünk való feladat. Ennek bizonyítéka a 100kom.com oldal, amin keresztül nem csupán teljesíthető egy-egy kerékpártúra Dél-Szlovákiában, de versenyre is kelhetünk másokkal. Hogyan? Regisztrációnk során kiválaszthatjuk a teljesíteni kívánt kihívást, a vásárlás után pedig elég felpattannunk kerékpárunkra és beolvasni a hozzánk legközelebbi ellenőrzőponton található QR kódot. A rendszer állandó online kapcsolattal működik, így nincs szükség applikáció letöltésére és kötöttség nélkül élvezhetjük a suhanást. Jutalomként pedig vár minket a Hírességek csarnoka, valamint egy egyedi érem.

app 1 1

Digitális ügynökségünk már a projekt megszületésekor is segítő kezet nyújtott, így a logó, a design és a weboldal létrehozása is a nevünkhöz fűződik.

2 23 1